Naša priča

...od 1989. godine.

Autotex Pazarić

24 godine uspješnog poslovanja

Nakon uređenja kompletne infrastrukture objekta, proširenja proizvodnog pogona, kupovine novih strojeva za šivanje i certificiranjem kvaliteta ISO 9001 danas smo spremni za nove korake i izazove.

Kvalitet i standard

Kvalitet i standard

Proizvodni pogon je opremljen kvalitetnim mašinama za izradu teške konfekcije. U našem radu koristimo najkvalitetniji tekstil iz autoindustrije posljednje generacije, istovjetan onome koji koriste proizvođači automobila. Zahvaljujući tome i veoma obučenom kadru koji učestvuje u poslu i praćenju trendova, naš rad se može okarakterisati kao vrhunski u branši.

Materijal kvalitete

Dugogodišnji kvalitet potvrđujemo izvještajem laboratorijske analize. Analizu materijala koje koristimo u proizvodnji autopresvlaka izvršio je Euro Inspekt d.o.o

Politika kvaliteta

Politika kvaliteta OD AUTOTEX je sastavni dio poslovne politike usmjeren na prepoznavanje i stalno ispunjavanje zahtjeva i potreba naših kupaca te brzina reagovanja na njihove opšte i specifične zahtjeve.

Svakog dana kupci iskazuju povjerenje odabirom naših proizvoda. To se povjerenje temelji na imidžu kvaliteta. Svaki proizvod, usluga i kontakt sa kupcima doprinose stvaranju takvog imidža.

Autotex raspolaže sa svim potrebnim resursima za vršenje djelatnosti, a posebnu pažnju posvećuje angažovanju stručnog kadra, motiviranost uposlenika za kvalitetno obavljanje poslovnih aktivnosti i punu opredjeljenost prema kupcu.

Održavati i stalno poboljšavati naše usluge, procese i čitav sistem upravljanja, koristeći se našom politikom i ciljevima, povratnim informacijama kupaca, nadziranjem, mjerenjem i preispitivanjem procesa te ukupnih poslovnih rezultata.

Sistem upravljanja kvalitetom usklađen sa standardom ISO 9001:2008 omogućava nam da svoj posao radimo efikasno uz stalno praćenje zadovoljstva kupaca.